Alles voor uw verwarming

Heeft u hulp nodig bij het aanbrengen van een nieuwe cv-ketel in Scherpenzeel? Of bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter die uw radiatoren kan repareren? Heeft u misschien interesse in zonnecollectoren of wilt u alleen wat meer informatie over vloerverwarming? In al deze gevallen, en nog vele andere, kunt u terecht bij Gerritsen Installatietechniek. Wij staan voor een vakkundige en dynamische loodgieter in Scherpenzeel die vakmanschap, service, bereikbaarheid en samenwerking garandeert. Bij ons kunt u terecht voor al uw werkzaamheden aan de centrale verwarming en nog veel meer. Als loodgieter hebben wij veel ervaring met dergelijke installaties en wij hebben al talloze mensen in Scherpenzeel gelukkig gemaakt met ons vakwerk.

Cv-ketels

Wij werken met gerenommeerde merken voor onze ketels. Denk bijvoorbeeld aan Nefit en Bosch. Het kan echter een heel karwei zijn om de juiste cv-ketel te vinden voor uw woning in Scherpenzeel. U moet namelijk rekening houden met het aantal mensen dat in huis woont, met de leefruimte en met de hoeveelheid warm water die u verbruikt. Uiteraard kunnen wij als loodgieter helpen met ons deskundig advies. Daarnaast is het belangrijk om uw cv-ketel goed te laten onderhouden. U moet minstens één keer per jaar een controle laten uitvoeren door een bevoegde loodgieter. Wij kunnen dit voor u doen. Wij controleren op lekkages, vervuiling en werking. Defecte onderdelen kunnen zo snel worden vervangen en u voorkomt een opstapeling aan ellende door er tijdig bij te zijn.

Radiatoren

Wij leveren radiatoren van gerenommeerde merken zoals Radson, Henrad en Thermrad. Radiatoren zijn de meest voorkomende vorm van verwarming en het is dus belangrijk dat uw radiatoren goed functioneren en optimaal benut worden. Bij de aanschaf hiervan, moet u rekening houden met uw woning in Scherpenzeel en het verwarmingsysteem dat u gebruikt. Als loodgieter, kunnen wij u eenvoudig helpen bij het aanbrengen, vervangen en repareren van uw radiator.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over Gerritsen Installatietechniek? Kijk dan gerust eens rond op onze website. U vindt meer informatie over onze diensten, onze werkwijze en over ons. Ook kunt u even contact opnemen als u nog vragen heeft. Onze vriendelijke medewerkers vertellen u graag over onze rol als loodgieter in Scherpenzeel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top