Al vele jaren actief

Welkom bij Gerritsen Installatietechniek, uw vakkundige loodgieter uit Lunteren. Wij zijn al vele jaren actief in alle werkzaamheden die een loodgieter uitvoert, en nog veel meer. Wij hebben al talloze klanten in Lunteren geholpen met ons vakwerk. Wij staan dan ook voor service, vakmanschap, bereikbaarheid en samenwerking. Op onze website kunt u meer lezen over alle werkzaamheden die wij uitvoeren. Wij werken op een persoonlijke basis, dat wil zeggen dat wij in uw wensen kunnen voorzien en dat wij graag met u samenwerken in Lunteren om tot een resultaat te komen waar iedereen blij mee is. Wij werken bijvoorbeeld met elektra en gas, maar als loodgieter, heeft ons werk uiteraard ook met water te maken.

Water in uw dagelijks leven

Als u vandaag de dag in Lunteren woont, is het wellicht moeilijk voor te stellen hoe het is om te leven zonder (warm)wateraansluiting. Iedere dag gebruiken we water om te douchen, wassen, koken of gewoon om te drinken. Daarnaast beschikt u in alle waarschijnlijkheid over een was- en vaatwasmachine en een toilet. Als loodgieter, weten wij als geen ander wat het belang is van goedwerkende waterleidingen. Geloof ons als wij u vertellen dat het verkeerd aansluiten of afstellen van de leidingen, ontzettend vervelende gevolgen kan hebben. Kies daarom voor een goede loodgieter die uw leidingen in Lunteren kan aanbrengen en onderhouden.

Voor al uw waterinstallaties

U kunt bij ons terecht voor het aanleggen van waterleidingen, voor het onderhouden daarvan of juist voor het uitbreiden van uw leidingen en andere waterinstallaties. Als u waterleiding verkeerd zijn afgesloten, kunnen ongebruikte delen zijn aangesloten en is er bijvoorbeeld een kans om legionella op te lopen. Daarom werken wij altijd uiterst voorzichtig en nemen wij alle geldende normen en voorschriften uiterst serieus. Of het nu gaat om de badkamer, toilet, keukenaansluiting of de buitenkraan, als loodgieter kunnen wij u helpen met al uw waterinstallaties.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Klik direct op ‘contact’ om onze contactgegevens te zien. U kunt het formulier even invullen of een mailtje sturen. U kunt natuurlijk ook even bellen met ons uiterst vriendelijke personeel. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen als loodgieter in Lunteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top