Voor al uw loodgietersklussen

Untitled-2Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel voor uw woning in Leusden? Wenst u de hulp van een vakkundige loodgieter om uw dakwerk te verzorgen of wilt u uw ventilatie laten verzorgen door een veelzijdige loodgieter uit Leusden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gerritsen Installatietechniek is een jong en dynamisch bedrijf, dat vakwerk op maat levert. Bij ons werkt u samen met een klantgerichte service en ziet u direct resultaten van kwaliteit. Onze klanten in Leusden zijn keer op keer uiterst tevreden met ons vakwerk op maat en wij blijven verbazen met het herdefiniëren van wat een loodgieter is. Zo bieden wij bijvoorbeeld de diensten aan op het gebied van:

  • Centrale verwarming
  • Zink- en dakwerk
  • Ventilatie

Verwarmingsystemen

Wij kunnen u helpen bij het aanleggen, het onderhouden, het vervangen en het repareren van al uw verwarmingsystemen in Leusden. Dit betekent dat wij werken met cv-ketels, vloerverwarming, zonnecollectoren en radiatoren. Als loodgieter kunnen wij ook de jaarlijkse controle van uw cv-ketel voor u uitvoeren waarbij wij controleren op werking, vervuiling en lekkages. Neem direct contact op om een afspraak te maken met een klantvriendelijke medewerker.

Zink- en dakwerk

Ook voor uw dak- en zinkwerk zit u bij ons aan het juiste adres. Als loodgieter hebben wij uiteraard veel ervaring met lood, en hoewel het steeds minder wordt gebruikt in leidingen, blijkt lood onmisbaar te zijn om daken waterdicht te maken. Wij verzorgen uw dakbedekking precies zoals u dat wenst.

Wij kunnen zelfs een witte reflecterende laag aanbrengen zodat u in de zomer kosten kan besparen op het koelen van uw woning. Ook het vervangen van dakgoten en dakkapellen in Leusden is geen enkel probleem voor ons deskundig personeel.

Ventilatiesystemen

U kunt tegenwoordig ook bij de loodgieter terecht voor uw ventilatiesysteem. Of het nu gaat om uw woonsituatie, in de utiliteitsbouw of voor agrarisch gebruik, wij verzorgen met plezier en expertise uw ventilatie. Ventilatie zorgt voor een fijne en gezonde woon- en werkomgeving, voor zowel mens als dier. Dit is slechts één van de vele diensten die wij u aanbieden, waardoor wij meer zijn dan een vakkundige loodgieter in Leusden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top