Vakwerk op maat

Bent u op zoek naar een professionele loodgieter die uw koper- en zinkwerk kan verzorgen? Of wenst u een professional die u kan helpen bij het aanleggen van vloerverwarming of zonnecollectoren in Barneveld? Of wenst u slechts deskundig advies in te winnen bij de meest vakkundige loodgieter van Barneveld? Dan bent u bij Gerritsen Installatietechniek aan het juiste adres. Wij leveren vakwerk op maat aan al onze klanten in Barneveld en wij helpen u graag met uw leidingen en overige werkzaamheden. waterinstallatieWij doen meer dan de traditionele loodgieter en de kans is dus groot dat wij u kunnen helpen of op zijn minst kunnen adviseren bij uw werkzaamheden. Wij zijn onder andere werkzaam in:

  • Gas
  • Water
  • Elektra

Gas

Gas wordt tegenwoordig gebruikt voor allerlei toepassingen in woningen en bedrijfsruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cv-ketel, de lokale gasverwarming en hete lucht verwarming, de geiser en natuurlijk aan de keukenaansluiting. Als loodgieter zorgen wij ervoor dat uw gasleidingen veilig en vakkundig worden verzorgd. Wij leggen deze aan, breiden ze uit, en onderhouden de leidingen op een zeer professionele wijze.

Water

Het is tegenwoordig lastig om voor te stellen hoe mensen vroeger in Barneveld leefden zonder een (warm) wateraansluiting. We douchen en wassen ons dagelijks en gebruiken het voor allerlei andere doeleinden. Wij verzorgen als loodgieter uiteraard het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van uw waterleidingen. Dit is belangrijk, want een lekkage of een verkeerd afgestelde leiding kan vervelende problemen veroorzaken.

Elektra

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor werkzaamheden verbonden met elektra. Of het nu gaat om complete huis- en bedrijfsinstallaties, over data communicatie installaties, lichtinstallaties of collectoren van het opwekken van spanning, wij helpen u graag aan uw elektra in Barneveld. U kunt ons inschakelen voor onderhoud, uitbreiding en reparaties of bij storingen aan al uw elektrotechnische installaties.

Bent u geïnteresseerd?

Dit zijn slechts een paar van onze werkzaamheden als loodgieter. Als u meer wilt weten over wat wij doen, kunt u nog eens een kijkje nemen op onze website. U kunt ook contact opnemen en dan vertellen we u persoonlijk wat wij voor kunnen doen als loodgieter in Barneveld. Kijk onder het kopje
‘contact’ voor onze gegevens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top