Veelzijdig installatiebedrijf in Zeist

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel in Zeist of moet uw dakgoot dringend vervangen worden? Schakel dan een professioneel installatiebedrijf in Zeist in. Gerritsen Installatietechniek helpt u bij een zeer uiteenlopend aantal installatiegerelateerde werkzaamheden. Zo kunnen wij uw waterleidingen onderhouden, maar bijvoorbeeld ook zonnecollectoren op uw dak plaatsen. En als u dat wilt brengen wij direct een laag witte reflecterende coating aan op uw dak om de zonnecollectoren beter tot hun recht te laten komen. Wat uw klachten over uw woonsituatie in Zeist dus ook zijn, er is een grote kans dat ons installatiebedrijf u kan helpen. Neem direct contact op voor een persoonlijke offerte.

Bestelling en montage van een CV-ketel

Zoals menig installatiebedrijf, zijn ook wij actief in de cv-ketels. U kunt bij ons eenvoudig een ketel bestellen en laten monteren. Het is echter nog een heel gedoe om de juiste ketel te vinden, omdat deze zo specifiek zijn afgesteld.
Bij het aanschaffen van een cv-ketel moet u rekening houden met het aantal personen dat in uw woning in Zeist woont, met het oppervlak van de leefruimte en met het waterverbruik van de inwoners. Om u hierin een handje te helpen, kunt u ons deskundige installatiebedrijf natuurlijk om advies vragen.

Onderhouden van CV-ketels

Daarnaast is het belangrijk dat u goed voor de cv-ketel in Zeist zorgt. Het is eigenlijk nodig om de ketel minimaal één keer per jaar grondig te laten controleren. Ook deze controle kunnen wij voor u uitvoeren. Zo zullen wij controleren op werking, lekkages en vervuiling. Indien wij defecte onderdelen aantreffen, dan kunnen wij deze direct voor u vervangen en repareren. Dit scheelt u een hele hoop geld, moeite en tijd in een later stadium wanneer de problemen waren opgestapeld. Ook kan ons installatiebedrijf de ketel opnieuw afstellen, indien dat nodig blijkt te zijn

Installatiebedrijf in Zeist nodig? Neem contact op!

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Kijk dan gerust eens rond op onze website en lees meer over ons veelzijdige aanbod of over onze diensten op het gebied van verwarmingsystemen en cv-ketels. U kunt eenvoudig contact opnemen met ons vriendelijke personeel via de telefoon of via de mail. Of vul het contactformulier in en ontdek wat ons installatiebedrijf in Zeist voor u kan doen.


Scroll naar top