Een veelzijdig installatiebedrijf

Wilt u nieuwe gasleidingen laten aanleggen in uw woning in Veenendaal? Of wilt u uw waterleidingen laten uitbreiden door een professioneel installatiebedrijf? Misschien moet er eens worden gekeken naar uw lichtinstallaties door een deskundig installatiebedrijf in Veenendaal? In al deze gevallen staat Gerritsen Installatietechniek voor u klaar. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, maar wij beschikken ook over de ervaring en kennis om in iedere situatie een keurig resultaat neer te zetten. Wij bieden u tal van diensten aan in Veenendaal, van ventilatiesystemen tot warmtepompen en van cv-ketels tot zinkwerk. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor al uw installaties die betrekking hebben tot water, gas en elektra.

Installatiebedrijf voor waterinstallaties

Wij zouden geen echt installatiebedrijf zijn, als wij niet actief zouden zijn in waterinstallaties. Deze zijn van groot belang in ons dagelijks leven, omdat we talloze keren per dag gebruik maken van onze watervoorzieningen in Veenendaal. Iedere keer als u doucht, naar de wc gaat of de vaatwasmachine aanzet, vertrouwt u op de waterleidingen en installaties.
Wij kunnen deze voor u aanbrengen, onderhouden en uitbreiden. Dit is cruciaal. Stelt u zich bijvoorbeeld voor dat er een waterleiding is aangesloten die niet wordt gebruikt: dit verhoogt de kans op legionella aanzienlijk.

Installatiebedrijf voor gasleidingen

Ook kunnen we vandaag de dag haast niet meer zonder gas. We hoeven u vast niet te vertellen dat het van belang is om erg zorgvuldig en veilig met gas om te gaan. Als installatiebedrijf kunnen wij uw gasleidingen in Veenendaal aanbrengen, onderhouden en uitbreiden. U kunt gas bijvoorbeeld vinden op de volgende plaatsen:

  • Lokale gasverwarmingen
  • Hete lucht verwarmingen
  • Geiser
  • Cv-ketel
  • Keukenaansluiting

Installatiebedrijf voor elektrotechniek

Ook kunnen wij als installatiebedrijf uw elektrotechniek verzorgen. Of het nu gaat om complete woon/bedrijf installaties, lichtinstallaties, collectoren voor het opwekken van spanning of juist data en communicatie installaties, wij regelen het met plezier voor u. U kunt contact met ons opnemen indien er zich een storing voordoet, of als u nieuwe elektra wilt laten aanleggen. Natuurlijk kunnen wij ook voorzien in het onderhouden en uitbreiden van uw huidige elektrotechniek. Wij zijn dan ook niet voor niets zo’n populair installatiebedrijf in Veenendaal.


Scroll naar top