Uw centrale verwarmingssysteem

Moet er wat gebeuren aan uw centrale verwarming in Scherpenzeel? Of het nu gaat om het onderhouden van uw huidige radiator of om het aanschaffen van een warmtepomp, bij Gerritsen Installatietechniek bent u aan het juiste adres. Wij zijn uw eerste keus als installatiebedrijf in Scherpenzeel. Wij hebben namelijk de jeugdigheid en dynamiek om enthousiast iedere klus met beide handen aan te pakken, en de kennis en ervaring om die klus ook tot een keurig eindresultaat te leiden. Wij hebben al veel tevreden klanten in Scherpenzeel, en wij zouden u ook graag blij maken met ons vakwerk op maat. Wat centrale verwarmingen betreft, kan ons installatiebedrijf u een aantal diensten aanbieden op het gebied van:

  • Cv-ketels
  • Radiatoren
  • Vloerverwarming
  • Zonnecollectoren

Expert op het gebied van CV-ketels en radiatoren

installatiewerkgildeAl jarenlang spelen cv-ketels en radiatoren een cruciale rol in vrijwel alle verwarmingsystemen. Er is daardoor ontzettend veel variatie tussen ketels en radiatoren. Dat is fijn, want zo kunt u de installatie kiezen die het beste voor u werkt. Het is echter ook onhandig want het kan behoorlijk lastig zijn om de perfecte ketel of radiator te vinden. Als installatiebedrijf helpen wij u met ons deskundig advies in die zoektocht. Daarnaast kunnen wij deze voor u leveren en monteren in Scherpenzeel.

Vloerverwarming en zonnecollectoren

Tegenwoordig kunt u ook bij ons installatiebedrijf terecht voor vloerverwarming en zonnecollectoren. Vloerverwarming is erg populair omdat dit voor een zeer gelijke verwarming zorgt door het hele huis. Ook gebruikt het minder gas en is het dus een zeer efficiënte vorm van verwarming. Als u kiest voor een zonnecollector in combinatie met een Hr-ketel en een warmtepomp kunt u bovendien wel 45% van de kosten kunnen besparen op jaarbasis! Wij kunnen uw dak in Scherpenzeel overigens ook van een witte reflecterende coating voorzien die een perfecte combinatie vormt met een zonnecollector.

Wilt u graag meer weten?

Op onze website kunt u meer lezen over ons werk met betrekking tot verwarmingsystemen. Ook kunt u contact opnemen met ons installatiebedrijf. Vul het formulier in of bel met iemand van ons vriendelijke personeel. Zij vertellen u graag meer over ons installatiebedrijf in Scherpenzeel.


Scroll naar top