Een veelzijdig installatiebedrijf

Welkom bij Gerritsen Installatietechniek, dé specialist in installaties uit Lunteren. Wij zijn een dynamisch en veelzijdig bedrijf dat de wens van de klant bovenop stelt en vakwerk op maat garandeert. U zult niet snel een installatiebedrijf in Lunteren vinden dat zo veel werkzaamheden zo deskundig vervult. Dus of het nu gaat om een cv-ketel die aan de jaarlijkse controlebeurt toe is, om een waterleiding in de badkamer die moet worden uitgebreid of om een nieuwe dakgoot, onze deur staat altijd voor u open. Om te illustreren wat een uiteenlopend werk ons installatiebedrijf levert in Lunteren, hebben we hier een aantal voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

Cv-ketel tips van een Installatiebedrijf

De cv-ketel is een cruciaal onderdeel van ieder verwarmingsysteem. Als u een nieuwe cv-ketel aanschaft is het dan ook belangrijk dat u rekening houdt met een aantal zaken. Denk bijvoorbeeld aan het aantal mensen dat gebruik maakt van de woning in Lunteren en aan de oppervlakte van de leefruimte. Ook het waterverbruik speelt natuurlijk een belangrijke rol bij het bepalen van welke cv-ketel het meest geschikt is voor uw situatie. Als installatiebedrijf leveren en onderhouden wij cv-ketels. Wij begrijpen hoe moeilijk het is om in te schatten wat voor ketel u nodig heeft en wij treden u daarom graag tegemoet door middel van ons deskundige advies.

Het aanleggen van een ventilatiesysteem

Gerritsen Installatietechniek kan ook uw ventilatiesysteem regelen. Het is belangrijk om een goed geventileerde woonomgeving te hebben. Dit zorgt namelijk voor niet alleen voor een fijn maar ook voor een gezond klimaat. Vooral in de keuken en badkamer is een goede afzuiging van belang. Wij helpen u om een goed kanalenstelsel en professionele afzuigventielen te installeren in Lunteren. Wij kunnen u daarnaast ook een zogenaamd warmteterugwinsysteem aanbieden. Dit is energiezuinig en scheelt zowel in uw portemonnee als voor het milieu, een win-winsituatie dus!

Installatiebedrijf Lunteren nodig? Neem contact op

Wilt u meer weten over ons installatiebedrijf in Lunteren? Kijk dan rustig eens rond op de website. U leest hier meer over onze diensten, zoals elektrotechniek en vloerverwarming, over onze klantgerichte werkwijze en over ons installatiebedrijf. Ook kunt u zeer eenvoudig contact met ons opnemen en een persoonlijke offerte ontvangen.

Scroll naar top