Gerritsen Installatietechniek Leusden

Welkom bij Gerritsen Installatietechniek, uw installatiebedrijf in Leusden. Wij helpen u met uw koper- en zinkwerk en wij leggen gas- en waterleidingen voor u aan. Ook kunnen wij ventilatiesystemen, verwarmingsystemen en sanitair aanbrengen en vervangen. Zelfs elektrotechniek is geen probleem voor onze veelzijdige werknemers. Dus woont u in Leusden en bent u op zoek naar een vakkundig installatiebedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen vakmanschap en service, maar ook bereikbaarheid en samenwerking. Kortom, bij ons kunt u aankloppen voor al uw installaties, oud of nieuw, in Leusden.

Installatiebedrijf voor gas werkzaamheden

Wij werken onder andere met gas en gasleidingen. Het is haast vanzelfsprekend dat dit gevaarlijk en daarom belangrijk werk is. Onze vakkundige medewerkers werken altijd volgens de geldende normen en voorschriften en zorgen ervoor dat het werk altijd veilig en professioneel wordt uitgevoerd. Als installatiebedrijf weten wij als geen ander wat het belang is van veiligheid en een goed inschattingsvermogen. Ons personeel is gekwalificeerd en ervaren genoeg om de juiste beslissingen te nemen op de juiste momenten. Zij kunnen uw gasleidingen in Leusden aanbrengen, onderhouden en uitbreiden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de volgende installaties die gebruik maken van gas:

  • Geiser
  • Cv-ketel
  • Keukenaansluiting
  • Lokale gasverwarming
  • Hete lucht verwarming

Installatiebedrijf voor dakwerkzaamheden

Ook zijn wij actief in dakwerken. Hiervoor gebruiken wij verschillende materialen, zoals bitumineuze en kunststof dakbedekking. Maar wij werken ook nog altijd met lood. Want hoewel lood steeds minder voorkomt in leidingen, blijft het een cruciaal onderdeel in het waterdicht maken van ieder dak. Ons installatiebedrijf kan u helpen bij het vervangen van uw dakgoot en dakkapel in Leusden, of bij het bekleden van uw dakkapel met zink of koper. Wij bieden u een vakkundige en scherp geprijsde offerte aan.

Installatiebedrijf Leusden nodig? Neem contact op

Meer informatie kunt u vinden op onze website. U leest hier onder meer over ons installatiebedrijf, ons aanbod aan diensten en ons populaire werkmodel. Onder het kopje ‘contact’ kunt u direct laten weten als u interesse heeft in onze diensten. Vul het formulier even in en dan zullen wij zo spoedig mogelijk een persoonlijke offerte opsturen waarin wij uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen als installatiebedrijf in Leusden.


Scroll naar top