Een veelzijdig installatiebedrijf in Barneveld

Wilt u uw dakkapel in Barneveld laten vervangen of wilt u een nieuwe dakbedekking laten aanbrengen door een professioneel installatiebedrijf? Welkom bij Gerritsen Installatietechniek uw favoriete installatiebedrijf in Barneveld. Wij zijn een dynamisch en veelzijdig bedrijf dat al talloze mensen in Barneveld versteld heeft doen staan met ons vakwerk op maat. Wij doen graag hetzelfde voor u. U kunt ons inschakelen voor allerlei klussen, waaronder dakwerk. Ons personeel beschikt over de juiste papieren en de benodigde ervaring om ieder dak er fris en prachtig uit te doen zien. Informeer direct naar de mogelijkheden voor een persoonlijke offerte.

Installatiebedrijf voor dakwerkzaamheden

zink2Heeft u een plat dak en wilt u dit graag laten bedekken door onze professionele medewerkers? U heeft dan een aantal keuzes in het materiaal dat zij gebruiken om uw dak te bedekken. Ons installatiebedrijf werkt in Barneveld onder andere met:

  • Bitumineuze dakbedekking
  • Kunststof dakbedekking

Daarnaast werken wij ook met lood. Lood komt steeds minder voor in leidingen, maar denk daarom niet dat het geen rol meer vervult in het werk van een installatiebedrijf. Om een dak waterdicht te maken blijft lood een onmisbaar deel. Bovendien is ons personeel perfect in staat om uw dakbedekking in Barneveld uiterst deskundig te monteren. Dit bepaalt voor een groot deel de levensduur van uw dak.

Derbibrite dakbedekking

Wat dacht u van een witte reflecterende dakbedekking? Wij leveren tegenwoordig deze dakbedekking die u flink wat kosten kan besparen in de zomer. Doordat dit dak het zonlicht en daarmee de warmte reflecteert, hoeft u minder uit te geven aan koeling en blijft uw woning lekker koel gedurende de zomer. Onze derbibrite dakbedekking is met een witte coating behandeld en door de nanotechnologie is die niet alleen van topkwaliteit, maar is dit ook nog eens blijvend wit. Deze dakbedekking is ook erg handig als u aan zonnepanelen dacht voor op uw dak. Ons installatiebedrijf kan overigens ook zelf de zonnecollectoren leveren.

Installatiebedrijf Barneveld nodig? Neem contact op

Heeft u interesse in ons dakwerk? Neem dan direct contact op via het formulier of per telefoon. Wij bespreken graag uw persoonlijke situatie met u en wij vertellen u hoe wij u van dienst kunnen zijn als installatiebedrijf in Barneveld.


Scroll naar top