Bitumineuze en kunststof dakbedekking

zink2Er kunnen meerdere materiaalsoorten gekozen worden voor de dakbedekking van platte daken. Zo kunt u kiezen voor een bitumen, EPDM dakbedekking of een kunststof dakbedekking.

De levensduur van de dakbedekking wordt voor een groot deel bepaald door de montage. Voor een vakkundige montage kunt u terecht bij ons installatiebedrijf. Wij hebben de kennis en ervaring om de dakbedekking op de juiste manier aan te brengen. Hier geven wij u graag advies over en stellen met plezier een geschikte offerte voor u op.

EPDM dakbedekking

U bent bij ons bovendien aan het juiste adres voor EPDM dakbedekking. Het grote voordeel van dit type dakbedekking is dat het eenvoudig is aan te brengen. Bij de installatie van EPDM dakbedekking is geen gasbrander nodig en kan door onze dakdekkers snel efficiënt en veilig aangebracht worden. De dakbedekking kan volledig op maat worden geleverd en bestaat uit één stuk. De EPDM dakbedekking wordt doorgaans met lijm aan de ondergrond bevestigd en zijn geschikt voor allerlei soorten daken.

De vakkennis die nodig is om alle details zoals kiezelbakken ed. te monteren, heeft GerritsenEvers paraat. Dit bepaald mede de levensduur van uw dakbedekking.

Dakgoten en dakkapellen

Naast het aanbrengen en onderhouden van de dakbedekking, kunt u bij ons terecht voor het vervangen van een dakgoot of dakkapel. Ook op dit gebied kunnen wij u immers op een vakkundige manier van dienst zijn. Het werken met zink en koperwerk behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Voor het bekleden van een dakkapel met koper of zink, kunt u ook contact met ons opnemen. Voor een strak en onderhoudsvrije dakbedekking adviseren wij u graag over de meest geschikte oplossing.


Scroll naar top