Een aangenaam klimaat in uw woning

Met de lente en uiteindelijk ook de warme zomerdagen in het vooruitzicht, denken veel mensen weer na over het koelen en op temperatuur houden van uw woning. Een airconditioner kan hierin veel betekenen. Airconditioning verhoogt het wooncomfort en met de innovaties van tegenwoordig op het gebied van duurzaamheid, biedt airconditioning vandaag de dag vaak ook nog eens een energiezuinig alternatief voor het meer traditionele cv-systeem.

Koelen en verwarmen met airconditioning

In de zomer, tijdens de heetste dagen van het jaar, kunnen de hoge temperaturen nogal eens voor problemen zorgen. Onze concentratie daalt, we raken minder actief en het kan zelfs een negatief effect hebben op onze gezondheid. Mede hierdoor is de laatste jaren de populariteit van airconditioning in huis en op kantoor enorm gegroeid. Een airconditioner zorgt ervoor dat overtollige warmte wordt afgevoerd. Daarnaast brengt een dergelijk systeem het vochtgehalte in een ruimte omlaag. Waar de airco’s voorheen voornamelijk op kantoor werden geplaatst, vinden we deze inmiddels ook in steeds meer huishoudens terug. Echter heeft airconditioning niet alleen verkoeling als voordeel. Ook tijdens koude wintermaanden kan een airconditiong voor een aangenaam warm klimaat zorgen in huis. Zeker wanneer u kiest voor een airconditioning met warmtepomp, beschikt u over een energiezuinig systeem dat ook voor warm tapwater en vloerverwarming kan zorgen.

Heeft u interesse in een airconditioning, maar wil u zich hierover professioneel laten adviseren? Neem dan eens contact op met Gerritsen Installatietechniek. Wij staan voor u klaar met professioneel advies en kunnen u tevens een vrijblijvende offerte op maat overhandigen voor de installatie van uw airconditioning.

Scroll naar top